Vacancy: Process Operator

ECOR Venlo heeft de ambitie om duurzame ECOR® panelen te produceren die gemaakt zijn uit reststromen vanuit andere productieprocessen en landbouw. Deze panelen zijn volledig recyclebaar. Daarmee onderscheidt dit product zich van andere vergelijkbare materialen zoals spaanplaat en MDF.  

Voor onze nieuwe productiefaciliteit in Venlo die op 1 oktober 2021 van start gaat zijn we op zoek naar:

Proces Operators (M/V)

De proces operator is gericht op het tijdig instellen, omstellen, bedienen van het equipment en signaleren, oplossen en voorkomen van storingen en (preventief) onderhouden van de productielijn.

We kennen meerdere rollen als operator startend vanuit het voorbereiden van de grondstoffen naar een pulp, het verwerken van de pulp in de continuous former, het afpersen van de grondstof in de etagepers en het controleren van het eindproduct. In alle rollen is het bijsturen van het proces een belangrijke factor. We starten daarom met een interne training waarin we je voorkeur van het proces leren kennen. Voor ons is groei en persoonlijke ontwikkeling een natuurlijk iets.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een opleiding in en ervaring als operator in de procesindustrie

Als je deze nog niet hebt kunnen we mogelijk ook samen bepalen of je via een opleidingstraject als operator inzetbaar kunt zijn

Je werkt veilig en verantwoord

Je bent in staat om steeds een goede afweging te maken tussen de juiste kwaliteit en effectief produceren

Je denkt actief mee bij het optimaliseren van het productieproces

Er wordt gewerkt in een 5-ploegendiest met een team van 7 mensen

Ons aanbod:

We bieden je een innovatieve werkomgeving waar initiatief nemen als een verrijking wordt gezien. Je krijgt ruimte om zelf beslissingen te nemen en om jouw talenten te benutten en te vergroten. Het salaris is marktconform evenals de ploegentoeslag.

Geïnteresseerd? Dan kan je reageren door een motivatiebrief en CV op te sturen naar allardvanderslikke@ecoreurope.com

Want To Know More About The Possibilities Of Using ECOR?