Vacancy: Assistent Productie Manager

Seacore Panels BV heeft de ambitie om duurzame Ecor® panelen te produceren die gemaakt zijn uit reststromen vanuit andere productieprocessen. Deze panelen zijn volledig recyclebaar. Daarmee onderscheidt dit product zich van andere vergelijkbare materialen zoals hardboard en MDF.

Voor onze nieuwe productiefaciliteit in Venlo zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Assistent Productie Manager

Werkzaamheden:

In eerste instantie ga je samen met ons de productiefaciliteit helpen bouwen en productierijp maken. Je helpt ook mee met het zoeken en selecteren van het productieteam. Je bent vanaf het begin volledig betrokken bij alle aspecten van de nieuwe productielijn.

Na de start van de productie ondersteun je de productie manager met de dagelijkse aansturing van het primaire proces. Je hebt een sturende rol in het productieproces en bent verantwoordelijk voor diverse verbetertrajecten. Je denkt actief mee bij het optimaliseren van de productieproces. Je bent om die reden veel op de werkvloer en neemt deel aan projectgroepen.

Functie-eisen:

Vanuit de bedrijfsfilosofie vindt je duurzaamheid belangrijk: je hebt een “groen” hart. Je kennis van Engels is goed en wilt jezelf doorlopend persoonlijk blijven ontwikkelen. Gezien onze groeiplannen heb je naast de ambitie ook de capaciteit om door te groeien naar een hogere functie.

In de rol van assistent productie manager moet je sterk zijn in het overtuigen van collega’s, kritisch kunnen denken over werkprocessen en om kunnen gaan met een diversiteit aan mensen met wie je moet samenwerken. Je werkt en denkt op HBO niveau, het liefst vanuit een werkbouwkundige achtergrond. Je hebt ervaring binnen een vergelijkbare productieomgeving.

Ons aanbod:

We bieden je een innovatieve en creatieve werkomgeving waar ondernemerschap en initiatief nemen als een verrijking worden gezien. Je krijgt ruimte om zelf beslissingen te nemen en om jouw talenten te benutten en te vergroten. We bieden de mogelijkheid om je ook internationaal te ontwikkelen. Het salaris is marktconform.

Geïnteresseerd? Dan kan je reageren door een motivatiebrief en CV op te sturen naar allardvanderslikke@ecoreurope.com

Want To Know More About The Possibilities Of Using ECOR?